onsdag 11. februar 2015

Verdens beste lompelunsj !

Deilig sunn lunsj på 1-2-3 
som ikke koster skjorta :)


Smør Snøfrisk på en speltlompe
Legg på tre kalkunskinke skiver 
Legg på litt ruccola
Bittelitt salt, 
Og litt pepper.

Rull sammen.
Og vips....
Lompelunsjen er i boks ♥️


Håper det smaker!



Klem Trude 






Sunt, enkelt og godt

Hva mer kan man forlange..? 
Disse eggmuffinsene smaker nydelig,
Sammen med grove rundstykker.
Enkle å lage er di også!






Du trenger:
6 egg
Vårløk
Paprika
Kalkun skinke
Og litt ost 

Visp sammen eggene
Fres skinke og grønnsaker litt i pannen
Hell det oppi store muffinsformer,
Og ha litt ost på toppen.

Setekes på 175* i ca 25 min

Du kan selvfølgelig variere grønnsakene 
Etter hva du liker best!


Håper det smaker!



Klem Trude 



onsdag 4. februar 2015

Ukesmeny på krittavlen :)

I år har jeg bestemt meg for å prøve å spare noen kroner på matbudsjettet. Jeg er av den impulsive typen som drar på butikken hver dag, og plukker med meg det jeg trenger, og det jeg tror jeg trenger...! Ikke rart det blir dyrt hehe;) 
Dette må jo kunne gjøres på en bedre måte! Ikke bare blir det dyrt, men det tar jo himla mye tid også! Jeg har bestandig vært så imponert over alle disse flinke husmødrene som bare handler en gang i uken...hvordan gjør di det??
Jeg bestemte meg for å gjøre ett forsøk! 
Først av alt kjøpte jeg meg en krittavle, jeg måtte jo såklart ha litt nytt utstyr for å komme igang hihi;) 


Nå bruker jeg en halvtime på søndags ettermiddag, og planlegger ukens middager og skriver handleliste.


Og gjett hva?? DET FUNKER! Jeg er på butikken hver mandag og gjør ukeshandel... Skriver opp ukens meny og om jeg har kveldsvakt eller dagvakt. På denne måten klarer resten av gjengen å holde oversikt over hva det er til middag, og hvordan jeg jobber:) 

Jeg er veldig fornøyd med å spare både tid og penger...så dette er absolutt verdt ett forsøk dere!  Synes tavlen var ganske dekorativ også ;) 



Ønsker dere alle en fin onsdag kveld ❤️



Klem Trude 

tirsdag 3. februar 2015

Male lenestolene :)


I dag har jeg hatt heeelt fri...en hel dag til disposisjon for akkurat hva JEG har lyst til å gjøre! Hva er vel bedre enn det??

Hva skulle jeg bruke alle disse timene til?
-det kommer vel ikke som noen stor overraskelse at jeg fant frem ett spann maling og en pensel?;) 
-tror nesten jeg er født med pensel i hånden...!;)

For noen uker siden kjøpte jeg to "nye" lenestoler...brun/oransje, som nylig var trukket om...eller jaa nylig og nylig, det var visst rett etter krigen fortalte han forrige eieren ;) 

Planen var egentlig å trekke dem om, men siden jeg ikke er noen reser på å trekke om, fant jeg en lettere løsning! Jeg malte likeså godt stolene hvite! Wow det ble skikkelig stilig!



Her skal jeg vise dere hvordan stolene så ut før jeg startet og undre malingen.


Stolen før jeg startet..




Jeg brukte vanlig matt tak/vegg maling. To strøk. Første strøket var skikkelig tungt å male ettersom stoffet sugde mye maling. Men strøk nr 2 gikk som en lek:)

Ellers har jeg da rukket å male tre kjøkkenstoler også, men det får bli ett senere innlegg:) kan si såpass at jeg har valgt en helt nydelig farge...;)



Ha en superduper tirsdag!




Klem Trude 





mandag 2. februar 2015

Vår og "Duck egg blue"


I påvente av våren, noe jeg merker jeg lengter mer og mer etter nå, snuser jeg litt på noen herlige duse pastellfarger. Etter å ha lest "Lev Landlig" har jeg falt pladask for "duck egg blue" fra Fargerike. For en fantastisk farge! Jeg har også blitt veldig fascinert av "soft mint" og "prekestolen" Elsker den blågrønne nyansen! 
Men det store spørsmålet er: hvor i alle dager skal jeg bruke disse skjønne fargene?? Jeg prøvde så godt jeg kunne å overtale minstefrøkna mi med at dette hadde vært fint på hennes rom...men nei...hun hadde visst andre planer sa hun...hmfr... Litt for lik sin mor hehe;))

Bildet er fra "Lev Landlig". Skjønn Engelsk landstil, med fargen "Duck egg".


Jeg har fått lånt med meg den nyeste fargepaletten til Fargerike. Og må si det står litt mellom "Duck egg" og "Sommerfugl". Disse fargene passer jo sammen med det meste. Deilig med litt friske farger inntil alt det beige, hvite og grå :)
Jaaa...også må jeg jo finne en vegg eller ett rom jeg kan slå meg løs på...og finner jeg ikke det, går jeg nok løs på noen møbler tenker jeg hehe;)



Ha en superfin mandag!


Klem Trude