søndag 28. august 2016

Hva skjedde nå?

Juni, juli og august har bare suset avsted... Uten ett eneste livstegn fra meg, ganske dårlig egentlig, men akkurat nå føltes det veldig riktig:) Riktig med en pause! 
I går kom vi hjem fra en deilig, avslappende og ikke minst morsom uke i "vårt ferieparadis" Spania. Denne uken var det bare meg og min kjære som var på tur. I en ellers hektisk hverdag, med han som jobber i tv-bransjen og jeg som jobber turnus, treninger og barn hit og dit, er det utrolig deilig med en hel uke fri sammen... Bare oss to.. Deilig å kunne ha tid til hverandre og bare være kjærester:)


Det ble mange turer på stranda denne gangen, noe jeg vet jeg må "betale tilbake" i form av skiturer til vinteren;) viktig å inngå kompromiss hihi:)) Men i dag ~ søndag, var det hardt og brutalt tilbake til hverdagen.. Min kjære har dratt på jobbreise.. Og jeg sitter litt fortumlet igjen her hjemme.. hva skjedde nå? Alenetid, oppskrytt spør du meg hihi;)I dag blir det rett og slett en tur på treningssenteret og ellers en god dose sofa.. Viktig å lade skikkelig opp til en ny uke:)

Ønsker deg en super søndag 💙

Hvis noen kunne tenke seg å leie leiligheten vår og nyte deilige Spania, send meg en Mail da vel:) trudemarlen1975@gmail.com


3 kommentarer:

 1. Høres deilig ut med en slik tur. Viktig med kjærestetid.
  Ønsker deg en fin søndag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Det hørtes ut som perfekte dager :) Nydelige bilder.
  Hvor i Spania har dere leilighet ?

  Kos deg hjemme og blir stas når mannen din kommer hjem da :)

  Klem fra Monica

  SvarSlett
 3. nice article great post comment information thanks for sharing.
  หนังออนไลน์

  SvarSlett