lørdag 17. januar 2015

Nytt soverom

17 dager ut i det nye året, og 2 uker unnagjort i ny jobb.. Alltid spennende å være "NY", men det skal jaggu bli godt å komme inn i alle rutiner og avdelingens normer og regler. Å være ny på en liten avdeling i helsevesenet er veien kort mellom suksess og katastrofe. Det bør ikke være mer enn at man setter koppene på feil plass i oppvaskmaskinen, eller klarer å legge feil innlegg på kveldstellet;) Heldigvis har di fleste vært hyggelige og tålmodige med meg! MEN...joo, det skal bli greit å bli litt varmere i trøya, så det er "greit" å tenke selv! :) 


Sånn ellers har jeg endelig fått pusset opp soverommet.. Det satt visst litt langt inne å ta rommet til eldste jenta, etter hun flyttet ut. Veldig vemodig, men også litt deilig med større soverom:)


Nattbordene er to gamle rokokkobord jeg fikk av ei venninne for ett par år siden:)


Fargene går i en varm skala.


Sengegavelen er en gammel sliten skovdør jeg fant liggende under verandaen oppe i Valdres. Jeg synes den var alt for fin til å kastes...denne må jeg da kunne bruke til noe fornuftig tenkte jeg.. Og puttet den i bilen og tok den med hjem:)


Sånn så gulvet ut føre det fikk tre strøk maling! Hva kan man si...for meg er malte gulv selve lykken ;)Håper dere har en fin start på det nye året:)Klem Trude 


6 kommentarer:

 1. Så flott soverommet ble.
  Digger sengegavelen :)

  Vet ikke om det er bare hos meg, på min skjerm, men reklamen du har på siden her kommer over innlegget..... Ville bare si ifra :)

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for alltid koselige kommentarer, setter uendelig stor pris på det:)
   Skal prøve å ordne på nettsiden, jeg er ikke så dreven på dette, så er veldig takknemlig for tips og råd på veien:)

   Ha en fin mandag:)

   Slett
 2. Bare ELSKER den sengegavelen! Har selv en eldgammel dør jeg drømmer om å ha over senga, ser jo her at det passer utrolig bra!

  SvarSlett
 3. Så koselig du tittet innom her hos meg:) jeg falt pladask for den litt medkommede gamle skovdøren, der den lå glemt og forlatt under verandaen! Synes den fortjente en ny sjanse hihi;))
  Lykke til med sengegavelprosjektet:)

  Klem

  SvarSlett
 4. Nyydelig rom ♡ Flink du er.
  Klem Christina

  SvarSlett