søndag 6. mars 2016

Migrenen forsvant på 1-2-3

I desember innså jeg at noe måtte gjøres med vekten, ja ikke badevekten, den fungerte nesten litt for godt om dagen!
Etter en sommer og høst med prolaps i nakken, betennelse i armen og treningsforbud hadde kiloene bare rast på i rekordfart! 

3. januar 2016 var dagen jeg startet på diett! Jeg hadde lest meg opp på diverse dietter og mirakelkurer, men bestemte meg til slutt for å prøve en slags "høyprotein diett". Det vil si massevis av proteiner og minimalt med karbohydrater og fett. Hvitt mel og sukker er fyfy! 
Det har vært 3 tøffe måneder, med masse kylling, svin, egg og proteinshaker. viljestyrken har virkelig blitt satt på prøve. Men det har alt-i-alt gått strålende, og jeg er nå 0,5 kg unna å ha nådd målet mitt! 

Det som er en utrolig bonus, er at migrenen nesten har forsvunnet! Jeg har tidligere vært plaget med migreneanfall  3-5 ganger i måneden (ja..det er mye, og det preger hverdagen min i stor grad) og nå etter jeg la om kostholdet mitt, har migrenen blitt borte sammen med kiloene! Siden slutten av desember og til nå, har jeg hatt ett anfall! Og det er virkelig til å leve med:)
Jeg er veldig spent på di neste månedene, om migrenen fortsetter å glimre med sitt fravær..!

Har du spørsmål, må du gjerne sende meg en mail: trudemarlen1975@gmail.com

Her har det kommet snø i bøtter og spann... Godt vi drar til Spania til tirsdag;) 

Ønsker deg en strålende mars-dag:)


Klem fra Trude ❤️

2 kommentarer:

 1. Så herlig :) Jeg vet hva migrene er- har hatt det siden jeg var 4 år og nå er jeg snart 49. Jeg har gått fra 2 anfall i uken til ett i måneden. Vi som vet hva migrene er vet hva det gjør med livet.

  Så utrolig flink du er- tar av med hatten for deg :)

  Ha en nydelig uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 2. Dette hørtes spennende ut.
  Jeg er også til de grader migrenepasient - går på medisiner fast hver dag, så jeg sender deg en mail, for denne dietten skal ikke være uprøvd. Trenger absolutt å få av noen kilo.
  Kos deg i Spania - jeg reiser hjem fra Spania snart etter 3 måneder her nede.
  Klem fra Inger

  SvarSlett