tirsdag 3. februar 2015

Male lenestolene :)


I dag har jeg hatt heeelt fri...en hel dag til disposisjon for akkurat hva JEG har lyst til å gjøre! Hva er vel bedre enn det??

Hva skulle jeg bruke alle disse timene til?
-det kommer vel ikke som noen stor overraskelse at jeg fant frem ett spann maling og en pensel?;) 
-tror nesten jeg er født med pensel i hånden...!;)

For noen uker siden kjøpte jeg to "nye" lenestoler...brun/oransje, som nylig var trukket om...eller jaa nylig og nylig, det var visst rett etter krigen fortalte han forrige eieren ;) 

Planen var egentlig å trekke dem om, men siden jeg ikke er noen reser på å trekke om, fant jeg en lettere løsning! Jeg malte likeså godt stolene hvite! Wow det ble skikkelig stilig!Her skal jeg vise dere hvordan stolene så ut før jeg startet og undre malingen.


Stolen før jeg startet..
Jeg brukte vanlig matt tak/vegg maling. To strøk. Første strøket var skikkelig tungt å male ettersom stoffet sugde mye maling. Men strøk nr 2 gikk som en lek:)

Ellers har jeg da rukket å male tre kjøkkenstoler også, men det får bli ett senere innlegg:) kan si såpass at jeg har valgt en helt nydelig farge...;)Ha en superduper tirsdag!
Klem Trude 

1 kommentar:

  1. Gøy med maling!
    Stor forandring på en enkel måte :)

    Her blir det lite maling med en 1-åring i hus, men jeg håper ihvertfall å få tid til å male vinduskarmene i stua og kjøkkenet til våren :)

    SvarSlett